Gün geçtikçe saygınlık kazanan ve gelişim kaydeden Sinop Üniversitesi, modern yaşam tarzı, sosyal olanakları ve doğal güzellikleriyle öğrencilere keyifli bir eğitim hayatı vadeden Sinop’a, üniversite öğrencilerinin ilgisi de her geçen yıl artıyor.

Öğrenciler açısından en popüler ve tercih edilen bölümleri bünyesinde barındıran Sinop Üniversitesi, sosyal ve kültürel olanakların yanı sıra öğrencilerini kaliteli bir eğitimle de buluşturuyor.
  
Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı tarafından yürütülen araştırmaya göre; Sinop Üniversitesinde eğitim gören öğrenciler, eğitim-öğretim kalitesinin yanı sıra Sinop’taki barınma, yemek, ulaşım kültür, sanat ve sosyal aktivitelerden memnun olduklarını beyan etti.
 
Sinop halkının öğrencileri sahiplenmesi ve onlara pek çok avantaj sunması da, kentin cazibesinin artmasındaki en önemli etkenlerden biri olarak görülüyor.

Sinop ayrıca sakin yapısıyla öğrenciye güvenli bir ortam sağlarken, kültür sanat etkinlikleriyle de keyifli bir üniversite deneyimi yaşatıyor.


 

Editör: Vitrin Haber