Konuya ilişkin açıklamada bulunan TÜGVA Sinop İl Temsilcisi Yusuf Çakır, “Bu sene ki Yaz Okulu Projemiz pandemi dolayısıyla online ortama taşınacak. TÜGVA Ortaokul Online Yaz Okulunda çocuklarımız sosyal ve kültürel etkinliklerimizden yararlanabilecek temel dini bilgiler ile dinini öğrenecek ve hadis dersi ile Peygamber EfendimizİN hayatını kendilerine örnek alabilecektir. Ayrıca düzenlenecek bilgi yarışmalarında hediyeler kazanacak ve birçok sürpriz ile karşılaşacaktır. Öğrenciler TÜGVA Ortaokul Online Yaz Okulunda eğlenerek öğrenecekleri sağlam dostluklar kurabilecekleri bir ortama sahip olacaklardır” diye konuştu. 

6 Temmuz – 24 Temmuz tarihleri arasında 3 hafta süreyle gerçekleşecek eğitimler, Zoom uygulaması üzerinden 15 kişilik kız ve erkek sınıfları oluşturularak yapılacak.

Kuran-ı Kerim ve Elif Ba dersleri, Temel Dini Bilgiler ve Hadis derslerinin yanı sıra birbirinden eğlenceli etkinlikler ve sürpriz hediyeler de TÜGVA Yaz Okulunda öğrencilere sunulacak. 

03 Temmuz 2020 Cuma gününe kadar kayıtların devam edeceği TÜGVA Online Yaz Okuluna, Öğrenci veya veliler “http://tugva.org/tugva-ortaokul-yaz-okulu/” adresi üzerinden başvuruda bulunabilecekler.

Editör: Vitrin Haber