Açıklanan sonuçlara göre sözel alanda Türkiye bin 279.su olan Ulaş Uzun Boğaziçi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne yerleşirken, eşit ağırlık alanında Türkiye'de ilk 3 bin kişi arasına giren Sıla Şahiner ise Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesine girmeye hak kazanmış oldu.
Sonuçları öğrendikten sonra sevinçlerini paylaşmak amacıyla okullarını ziyaret eden başarılı öğrenciler, öğretmenlerine teşekkür etmeyi de unutmadılar.
Ziyaretten ve öğrencilerinin başarısından son derece mutlu olduğunu belirten okul müdürü Mustafa Can; "Bizler Sinop Anadolu Lisesi ailesi olarak tüm enerjimizi, öğrencilerimizin iyi yetişmesi için harcıyoruz. Bu anlamda akademik başarının yanında ayrıca öğrencilerimizin hem sosyal, kültürel, sportif yönden gelişmeleri hem de "iyi insan, iyi vatandaş" olarak yetişmelerini hedefliyoruz çünkü biliyoruz ki geleceğimiz onların elinde şekillenecek. Öğrencilerimiz Ulaş ve Sıla ile birlikte üniversite hayatına başlayacak olan diğer öğrencilere de başarılar diliyorum” dedi. 
Yapılan sohbetlerin ardından, öğrenciler ve öğretmenlerin günün anısına birlikte fotoğraf çekimiyle buluşma sona erdi.

Editör: Vitrin Haber