Alanında uzman, tecrübeli ve sektörünün öncü isimleriyle öğrencilerini buluşturmaya devam eden Gerze Meslek Yüksekokulu, mali tablo, vergi ve bağımsız denetim gibi konuların uzman isimlerinden olan Bağımsız Denetçi Serbest Muhasebeci ve Yazar Dursun Ali Yaz’ı ağırladı.

Gerze Meslek Yüksekokulu Hoca Ahmet YESEVİ Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Gerze MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Öztoprak, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mehmet Keskin, Öğr. Gör. Funda İnce, yüksekokul akademik personeli, Sinop Meslek Yüksekokulu ile Ayancık Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı akademik personeli, öğrencileri ve Yüksekokul öğrencileri katıldı. 

 “5 Nisan 1994 Kararları ve 2001 Krizi” konulu kısa film gösterimi ile başlayan programda daha sonra “Sebepleri ve Sonuçları ile Türk Ekonomisindeki Krizler” konulu bir konferans veren Dursun Ali Yaz, geçmişten günümüze yaşanan krizleri değerlendirerek, Türk ekonomisindeki gelişim ve muhasebe mesleğinin işlevselliği hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Konuşmasını tarihten ve günümüzden örnekler vererek sürdüren Bağımsız Denetçi Serbest Muhasebeci ve Yazar Dursun Ali Yaz’a program sonunda Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Öztoprak tarafından hediye takdim edildi.
Editör: Vitrin Haber