Sinop Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü tarafından Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi personeline yönelik “Engelli Çocuklarda Bakım ve Bakımın Önemi”, “Astımlı Olan Hastanın Bakımı” ve “Engelli Çocukların Enfeksiyonlardan Korunması”  konularında konferanslar düzenlendi.

Sinop Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. H. Demet Cabar, Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde “Engelli Çocuklarda Bakım ve Bakımın Önemi” konulu konferans verdi. Konferansa, Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Berrin Gürleyen, Merkez personeli ve aileler katıldı.

Daha sonra Üniversite Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tuğba Yardımcı, “Astımlı Olan Hastanın Bakımı” konusunda konferans verdi.
Son olarak Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. H. Demet Cabar, Özel İlkevim Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi’nde “Engelli Çocukların Enfeksiyonlardan Korunması” konusunda engelli çocukların aileleriyle söyleşi gerçekleştirdi.
Editör: Vitrin Haber