Covid-19 ile mücadelede özveri ile çalışan sağlık çalışanlarına, 15 Eylül Anaokulundan anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. 

Sinop 15 Eylül Anaokulunca, Covid-19 ile mücadelede büyük bir özveri ile fedakarlıkla çalışan sağlık çalışanları için minik öğrencilerin hazırlamış olduğu yeni yıl kartları ve üzerinde "Sağlık Neferlerine, Teşekkür ve Minnetle" yazılı kurabiyeler hediye edildi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un Sağlık Bakanı Fahrettin Koca nezdinde başlatmış olduğu #sağlıkçılarımızlayız etiketi ile tüm sağlık çalışanlarına teşekkürünün ardından, pandemi döneminde de yüz yüze eğitime devam eden 15 Eylül Anaokulu da teşekkür ve temenni amacı ile yeni yıla girmeden miniklerin hazırlamış olduğu hediyelerle Başhekim Uzm. Dr. Muharrem Doğan'ı ve diğer sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Sağlık çalışanlarının bu zorlu görevi layıkıyla yerine getirdiğini dile getiren Okul Müdürü Yusuf Haskılıç, "Yaşadığımız bu zorlu süreçte her şeye rağmen kendilerini insanların hayatlarını kurtarmaya adayan değerli sağlık çalışanlarımıza bir nebze de olsa destek olabilmek ve yüzlerinde bir tebessüm oluşturabilmek adına miniklerimizin hazırlamış olduğu yeni yıl kartları ve kurabiyeler ile sağlık neferlerimize teşekkür etmek istedik" dedi.

Editör: Vitrin Haber