Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, öğrencilerin öneri-taleplerini dinlemek ve ihtiyaçları tespit etmek amacıyla düzenlediği öğrenci buluşması programının ikincisini gerçekleştirdi.

SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet Berber Konferans Salonu’nda düzenlenen program, üniversite öğrencileri tarafından hazırlanan “Kalite Yönetim Sistemi” bilgilendirme videosunun gösterimi ile başladı.
Ardından öğrencilerle bir araya gelen Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, geçtiğimiz buluşmada kendisine iletilen talep ve isteklerle alakalı ilgili birimlerce yürütülen çalışmalar hakkında öğrencilere bilgiler verdi.

Rektör Dalgın, öğrencilerle ilk buluşmasında kendisine iletilen soruları üniversitenin ilgili birimlerinden aldığı görüşler doğrultusunda tek tek cevaplandırdı.
Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın, ilki aralık ayında yapılan öğrenci buluşmasındaki talep ve isteklerin önemli bir bölümünün kısa zaman içinde tamamlandığını belirtti.
Rektör Dalgın daha sonra öğrenciler tarafından kendisine iletilen öneri, talep, soru ve sorunları tek tek ele alarak, içtenlikle yanıtladı.

REKTÖR DALGIN ÖĞRENCİLERE SORULAR SORDU
Programın son bölümünde Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın son olarak öğrencilerimize üç adet soru yönelterek bunları, kendilerine dağıtılan kağıtlara yazmalarını istedi.

Öğrenciler, kendilerine dağıtılan kağıtlarda yer alan; Üniversiteyi siz yönetseydiniz neler yapardınız? Neleri değiştirirsiniz? Daha donanımlı olarak yetişmeniz için acil ihtiyaç kalemleri nelerdir? Sorularını yanıtladı. 

Programa; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Demirci, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Savaş Baştürk, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Daire Başkanları, Akademik-İdari Personel ve öğrenciler katıldı.


 

Editör: Vitrin Haber