Sinop Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat Dalgın, Sinoplu kadınların toplumsal hayatın tüm alanında yer almasını sağlamak ve sosyal hayat içerisinde kadının verimliliğini artırmak amacıyla şehir merkezinde hizmet veren Sinop Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni (SİNKAMER) ziyaret etti.
 
Rektör Dalgın ziyarette ilk olarak göreve yeni başlayan, Sinop Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Emel Çankaya ile Müdür Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Gülseren Kan Şahin ve Dr. Öğretim Üyesi Fatma Yüce'ye hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, görevlerinde başarılar diledi.
 
Rektör Dalgın, ziyarette Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Emel Çankaya’dan çalışmaları hakkında bilgiler alarak, kadınlara yönelik planlanan programlar ve projeler konusunda fikir alışverişi gerçekleştirerek, SİNKAMER hizmet binasını gezerek, çeşitli incelemelerde bulundu.

Toplumda kadınların değerinin geliştirilmesi, kadınlarımızın yerel ve genel sorunlarının çözümü noktasında Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne önemli görevler düştüğünü belirten Rektör Dalgın, Araştırma Merkezinin tüm Sinoplu kadınlarımızın hizmetinde olduğunu ifade etti.
 
 
Editör: Vitrin Haber