Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın Durağan MYO ziyaretinde, Durağan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cem Cüneyt Ersanlı, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Öner Ekici, Öğr. Gör. Kübra Konaklı ve akademik personel ile bir araya gelerek, yeni eğitim-öğretim yılını değerlendirdi.

Rektör Dalgın daha sonra, Durağan Meslek Yüksekokulunda göreve yeni başlayan Akademik Personeli ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Durağan’da eğitim görecek öğrencilerimizin barınma ihtiyacı karşılanacak
Rektör Dalgın, daha sonra Durağan Kaymakamlığına geçerek, burada Durağan Meslek Yüksekokulunda eğitim görecek öğrencilerin, barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla düzenlenen toplantıya katıldı.
 
Toplantıya, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’ın yanı sıra; Durağan Kaymakam Akın Oruç, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Durağan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cem Cüneyt Ersanlı, Durağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersin İleri, AK Parti Durağan İlçe Başkanı Ahmet Usta ile Durağan ilçesinde otel ve apart otel hizmeti veren işletme sahipleri katıldı.
 
Toplantıda, öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılamak için atılması gereken adımlar ve geleceğe dönük projeler görüşüldü.
Editör: Vitrin Haber