Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın ilk olarak, Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Recep Aykan’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
 
Ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Şemseddin Uluçam ve Öğr. Gör. Dr. Günseli Acar ile Yüksekokul Sekreteri Umut Ekren eşlik etti.

DALGIN, AYANCIK MYO ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU 
Öğrencilerin öneri-taleplerini dinlemek ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarına belirlenen günlerde ziyaretler gerçekleştiren Rektör Dalgın, Ayancık Meslek Yüksekokulunda eğitim gören öğrencilerle buluştu.

Ayancık Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’ın yanı sıra; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Ayancık Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Recep Aykan, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Şemseddin Uluçam, Öğr. Gör. Dr. Günseli Acar ile Üniversite Akademik-İdari personeli ve öğrenciler katıldı.

Sinop Üniversitesi öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği buluşmada, Rektör Dalgın, öğrencilere sorun ve ihtiyaçlarının çözümü noktasında kapısının her zaman açık olduğunu dile getirdi.
Öğrencilerin düşüncelerini, taleplerini ve önerilerini dinlemek amacıyla bir araya geldiklerini ifade eden Dalgın, Ayancık Meslek Yüksekokulunu tercih eden öğrencilere, en kaliteli eğitimi vermek için çalıştıklarını ve her bir öğrenciyi en iyi şekilde hayata hazırlamaya gayret ettiklerini belirtti.

Rektör Dalgın, konuşmalarının ardından öğrencilerden gelen soru, talep ve önerileri tek tek cevapladı.
Program sonunda öğrenciler, Rektör Dalgın’a çiçek takdiminde bulundu.
Editör: Vitrin Haber