Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’a incelemeler sırasında; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tabak, Üniversite Genel Sekreteri Mehmet Atlı, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Turan Bayram, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ercan Karaçar, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Kayhan Koyuncu, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Macit Özşahin, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Namık Sucu, Yüklenici firma yetkilileri ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı personeli eşlik etti.

Sırasıyla Meslek Yüksekokulu, kampüs içi yollar, viyadükler, Spor Bilimleri Fakültesi, tribün, Eğitim Fakültesi, Öğrenci Yaşam Merkezi ile nizamiye kapısı inşaatlarını yerinde inceleyen Rektör Dalgın, yetkililerden bilgiler aldı.

İNŞAATLARIMIZ BİR BİR TAMAMLANIYOR
İncelemeler sonrası bir açıklama yapan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, kampus alanı inşaatlarının hızla tamamlandığını söyledi.  Dalgın; “Üniversitemiz Yeni Kampüs Alanı içerisinde yer alan inşaatlarımızı bir bir tamamlıyoruz. Temelleri 2015 yılı içerisinde atılan Meslek Yüksekokulu binamızı ekim ayında öğrencilerin hizmetine sunacağız. Öte yandan Nizamiye kapısı inşaatımızda da sona gelindi. Ayrıca Yeni Kampüs Alanı içerisinde yer alan Spor Bilimleri Fakültesi, tribün inşaatı, kampüs içi yollar ve viyadüklerin yapımına da hızlı bir şekilde başladık. Sinop ve Üniversite tarihindeki en büyük yatırım olan Eğitim Fakültesi ve Öğrenci Yaşam Merkezi inşaatlarında da çalışmalar son sürat devam ediyor. Öğrenci Yaşam Merkezi bitirildiğinde yemekhaneleri, dükkânları, gezi ve yaşam alanlarıyla öğrencilerimiz için cazibe merkezi haline gelecek” dedi.
Editör: Vitrin Haber