Kalite Yönetim Sistemine geçiş sürecini hızla tamamlayan Sinop Üniversitesi, öğrencilerin mesleki ve kişisel gelişime yönelik ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve onlara kaliteli bir üniversite ortamı sunabilmek için tüm birimleriyle çalışıyor.
 
Bu kapsamda kalite geliştirme çalışmalarını koordine etmek üzere Kalite Yönetim Birimini aktif hale getiren Sinop Üniversitesi, öğrencilere birimin hizmetleri ve faaliyet alanlarıyla alakalı bilgiler vermek amacıyla bir tanıtım filmi de hazırlıyor.
 
Öğrencilerin rol aldığı tanıtım videosunda, Kalite Yönetim Sisteminin amacı ve öğrencilere sağladığı avantajlar anlatılacak.

Tanıtım filminin çekiminde görev alan öğrenciler, Rektör Dalgın ile Sinop Üniversitesinin Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları hakkında keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.
 
Öğrenciler söyleşide, Kalite Yönetim Sistemi hakkında merak ettikleri soruları Rektör Dalgın’a iletti.

Kalite Yönetim Sisteminin Şehre, Üniversiteye ve öğrencilere sağlayacağı katkıları hakkında bilgiler veren Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, “Kalite yönetim anlayışımızın odağında öğrencilerimizi daha nitelikli bir eğitim-öğretim ile buluşturmak vardır. Üniversitemizden mezun olduktan sonra gözlerinizin arkada kalması, unutulmaz bir Üniversite deneyimi yaşamanız için çalışıyoruz. Daha nitelikli bir üniversite olma hedefimize ancak hep birlikte özveriyle çalışarak ulaşabiliriz. Bu doğrultuda sizlerin de desteğine ihtiyaç duyuyoruz ve katkılarınızı çok önemsiyoruz. Üniversitemizdeki hizmetlerin iyileşmesine katkı sağlayacak görüşlerinizi bizlerle paylaşmanızı diliyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.
 

Editör: Vitrin Haber