Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde düzenlenen programa; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Prof. Dr. Ahmet Tabak, Prof. Dr. Kamil Demirci, Fakülte, Yüksekokul ve Enstitü Sekreterleri ile idari personel katıldı.
  
Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın burada yaptığı konuşmada yeni eğitim öğretim dönemine ilişkin hedeflerini paylaşarak Sinop Üniversitesi personelinin sürece sağlayacağı katkıları ele aldı.
  
Sinop Üniversitesinin öğrencilere, bölgeye ve paydaşlarına sağlayacağı katkının daha da artması için tüm personelin sorumluluk alması gerektiğini ifade eden Rektör Dalgın, "Bizler güçlü bir kadroya sahibiz. Böylesine güçlü bir kadro üniversitemizin gelişimine şüphesiz büyük katkı sağlayacaktır" dedi.
 
Bugünden itibaren yoğun bir mesaiyle geçirilen dört yılın deneyimini, gelecek dört yılın heyecanıyla buluşturup Sinop Üniversitesini çok daha saygın bir noktaya ulaştırmayı amaçladıklarını ifade eden Rektör Dalgın, bu hedefe ulaşma noktasında en büyük katkıyı akademik ve idari personelden beklediğini belirtti.

Editör: Vitrin Haber