SNÜ Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’a ziyaretlerinde; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Demirci, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Yılmaz, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Emel Çankaya, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüseyin Konukçu, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Kayhan Koyuncu, akademik ve idari personel eşlik etti.

İlk olarak Yabancı Diller Yüksekokulunu ziyaret eden Rektör Dalgın, burada geçtiğimiz yıl hizmete açılan dil laboratuvarı ile bu yıl hizmet verecek yeni dil laboratuvarını inceledi.

Dalgın, güz döneminde yüz yüze hazırlık eğitimi alan öğrencilerin kullanacağı dil laboratuvarlarının teknik özellikleri ve imkânları hakkında bilgi aldı.

Rektör Dalgın daha sonra yeni binasına taşınan Spor Bilimleri Fakültesi binasını gezerek, eksikliklerin giderilmesi noktasında yapılması gereken çalışmaları tetkik etti.

Dalgın, 12 Ekim tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacak olan Öğrenci Yaşam Merkezini ve yemekhaneleri gezerek devam eden hazırlıkları yerinde inceledi. Ayrıca Üniversitenin tüm yemekhanelerinde yeni nesil mobil temassız ödeme sisteminin kullanılması için devam eden çalışmalar hakkında Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüseyin Konukçu’dan bilgi aldı.

Rektör Dalgın son olarak güz döneminde yüz yüze hazırlık eğitiminin verileceği İlahiyat Fakültesi Arapça hazırlık sınıfını da gezerek incelemelerini sonlandırdı. 

Editör: Vitrin Haber