English Beyond Ability (EBA) Projesi eTwinning kapsamında Türkiye genelinde düzenlenen ve toplamda 10 bin 768 projenin katıldığı Türkiye Özel Ödülleri yarışmasında Eba-Fatih Entegrasyonu kategorisinde "En İyi Proje" olarak belirlendi. 

TOPLAM 10 BİN 768 PROJE YARIŞTI
Aralarında Sinop TOKİ Şehit Fatih Erer Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Hümeyra Yener’in de proje ortağı olarak yer aldığı ve ülkemizin farklı illerinde görev yapan toplam 33 öğretmenin büyük bir özveri ile çalışarak 5,6,7 ve 8. sınıf öğrencileri için hazırladıkları İngilizce kaynak kitapları yarışmaya katılan toplam 10 bin 768 proje arasından Türkiye 1.’si seçildi.
English Beyond Ability (EBA) projesi ile düzenlenen yarışmaya katılan 33 öğretmenin hazırladıkları İngilizce kaynak kitaplarını koronavirüs (covid-19) döneminde tüm Türkiye’de ki öğrencilerle paylaştı.

EBA TV’YE DERS İÇERİĞİ HAZIRLIYORLAR
Uzaktan eğitimde fark yaratan projenin kurucu ve ortaklarının EBA TV’de yayınlanan İngilizce dersleri için içerik hazırladıkları ifade edildi. Gerçekleşen yarışma sonunda dereceye giren proje sahiplerine sertifikaları ve ödülleri takdim edildi.

PROJE ORTAKLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
Eba-Fatih Entegrasyonu kategorisinde “En İyi Proje” seçilerek Türkiye 1. Olan ‘English Beyond Ability’’ projesinin proje ortaklarından olan Sinop TOKİ Şehit Fatih Erer Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Hümeyra Yener yaptığı açıklamada, gerçekleştirdikleri projenin kurucu ortakları Selda Kul Baştürk ve Mehtap Öz ile projede emeği geçen  geçen herkese teşekkür etti.

Editör: Vitrin Haber