Sinop 15 Eylül Anaokulu Müdürü Yusuf Haskılıç önderliğinde, okul öğretmenleri Zeynep Akın, Melek Kılıç Can ve Seda Ünaldı rehberliğinde gerçekleştirilen “Okulumu Seviyorum” projesine dev destek İstanbullu İş Adamı Uğur Konfeksiyon sahibi “Murat Balkuv” tarafından sağlandı.

Proje kapsamında yürütülen okul bahçesi ve okul içi çok amaçlı oyun salonunun yenilenmesi ve düzenlenmesinde büyük destek sağlayan Uğur Konfeksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Murat Balkuv, çocukların sevincine sevinç kattı.
Okul Müdür Yusuf Haskılıç “Zamanının büyük bölümünü okulda geçiren çocukların okul içinde hoşça vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla okulun fiziki görünümünde bir dizi yeniliğe gidildi. Okulu sadece eğitim öğretim yeri değil aynı zamanda neşeli bir alan olduğunu hissettirmek ve çocukların okula severek isteyerek gelmelerini sağlamak için okul bahçesinin bütün alanları oyun köşesi haline getirildi. Aynı zamanda okul içerisinde bulunan oyun salonunun da bir sürü oyuncak ve oyun alanları kazandırılması ile çocukların eğlenirken öğrenme faaliyetlerini pekiştirmek adına fiziksel gelişimlerine de destek sağlayacak materyallerin kazandırılması projenin en önemli ayağını oluşturuyordu. Bu anlamda bize en büyük desteği sağlayan Sayın; Murat Balkuv beyefendiye okulumuz ve Sinop adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Çocukların sevincini fotoğraflardan gören hayırsever Murat Balkuv, Okul Müdürü Yusuf Haskılıç ile yaptığı telefon görüşmesinde “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı mutlu görmek beni de çok mutlu etti, çok sevindim. Miniklerimize sevgilerimi gönderiyorum, hepsinin yanaklarından ve gözlerinden öpüyorum. Allah kazasız belasız oynamalarını nasip etsin.” Temennisinde bulundu.  
Editör: Vitrin Haber