Sinop'un Durağan ilçesi Şehit İbrahim Yiğit ilkokulu müdürü Fatih Ünal "Uzaktan Eğitime Sen de Destek Ol" Kampanyası kapsamında memleketi Karabük'te yasayan işadamı ve bürokrat arkadaşlarına ulaşarak okulunda eğitim gören 40 öğrencisine tablet kazandırdı.

Ailelerinin ekonomik durumu kötü olan öğrencilere tablet kazandırmanın gururunu yasayan başarılı okul müdürü Fatih Ünal, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada tüm hayırsevenlere teşekkür etti. 

Ünal: "Doğduğum, büyüdüğüm topraklardan gelen maddi ve manevi açıdan büyük önem taşıyan destek ile güne uyandım. Çocukluk arkadaşlarım, can dostlarım  uzaktan eğitime erişemeyen öğrencilerimiz için 40 adet tablet yardımında bulundular. Yapılan bu büyük destek sonucunda canlı derse katılım oranımız % 84 iken %100’e ulaşacaktır. Çocuklarımızın geleceği için; eğitime can suyu olmaya devam edeceğiz. Bu güzel çalışmanın gerçekleşmesinde katkısı bulunan okul idareme, öğretmen kadroma, çalışmalarımızda, projelerimizde hep desteği olan İlçe Kaymakamımız Ahmet Tozlu'ya , İl Milli Eğitim Müdürümüz Ercan Yıldız'a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim Açıkgöz’e teşekkür ederken hayırsever kardeşlerime  bu önemli destek için velilerim ve okulum adına  şükranlarımı sunuyor, en içten sevgilerimi gönderiyorum" dedi.

Editör: Vitrin Haber