15 Eylül Anaokulunda öğrenci velileri ile 2019-2020  Eğitim Öğretim  yılının ilk Okul İle Birliği toplantısı gerçekleştirildi. 

Toplantı 15 Eylül Anaokulu Müdürü Yusuf Haskılıç’ın gündem maddelerini velilere okumasıyla başladı. 

Divan başkanı ve yazman seçiminin ardından divan başkanı olarak seçilen Hilmi Çelik yönetiminde toplantıya devam edildi. Bir önceki sene Okul Aile Birliği başkanı Sanem Çetinkaya Gedik tarafından okunan faaliyet raporunun ardından oylama ile yeni yönetim oluşturuldu. Bir önceki dönemde başkan olan Sanem Çetinkaya Gedik tekrar oy birliği ile başkan seçildi ve yeni yönetim oluşturuldu. 

Tahmini bütçe ve yapılması planlanan faaliyetlerin okunması ile gerekli komisyonlar oluşturuldu ve velilerden gelen görüş, düşünce ve talepler değerlendirilerek kararlar alındı. 

15 Eylül Anaokulu Müdürü Yusuf Haskılıç yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını, güzel bir yıl geçirilmesini, mutlu bir nesil yetiştirmek en önemli amaçları olduğunu belirtti ve “Eğitimde ki bireysel başarılar okul, aile, öğretmen ve öğrenci arasındaki koordinasyonun başarılı yürütülmesiyle ileri seviyelere götürülebilir” diyerek toplantıya son verdi.

Editör: Vitrin Haber