Sinop merkez Abalı Ortaokulu 7. Sınıf öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Türk Telekom Sinop İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada Türk Telekom Sinop İl Müdürü Mustafa Töre ve kurum çalışanları tarafından karşılanan öğrenciler, için güvenli internet kullanımı, sosyal medya kullanımı ve bilgi güvenliği, internet okur yazarlığı konularında bilgiler aldı.

Ardından haberleşme altyapısı sistem salonunu gezen öğrenciler, Türk Telekom spor kulübü bünyesinde faaliyet gösteren okçuluk salonunda, ok atma yeteneklerini sergilediler.

Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili bilgi veren Türk Telekom Sinop İl Müdürü Mustafa Töre, oldukça verimli geçen ziyarette gençlerin teknoloji alanında önemli bilgiler edindiğini ifade etti.

Töre; “Bugün Abalı Ortaokulu 7. Sınıf öğrencilerimizi misafir ettik. Çocuklar ve Aileler için güvenli internet kullanımı, sosyal medya kullanımı ve bilgi güvenliği, internet okur yazarlığı konularında görsel animasyonlarla bilgilendirmelerde bulunduk. İnternet okur-yazarlığı, sabit telefon ve internet teknolojileri, Türk Telekom mobil, IPtv teknolojileri Tivibu alt yapımız ile ilgili tanıtımlar yaptık. Akabinde haberleşme altyapımıza ait sistem salonumuzu gezdirdik. Türk Telekom spor kulübümüz bünyesindeki okçuluk etkinliğimiz sonrası misafirlerimizi yolcu ettik. Emeğe geçen tüm mesai arkadaşlarımıza ve katılımlarından ötürü okulumuz yöneticilerine teşekkür ederiz. Dijital dönüşüm çağında, teknoloji şirketi olarak her daim gençlerimizin yanındayız” dedi.

Editör: Vitrin Haber