Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri, “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında ihtiyaç sahibi öğrenciler için topladıkları kitap ve kırtasiye malzemelerini, Samsun Vezirköprü ilçesinin Çekalan köyünde eğitim gören minik öğrencilere ulaştırdı.

Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Esra Soy gözetiminde hazırlanan “Geleceğe Umut Ol” başlıklı projeye gönüllü olarak katılan öğrencilerimiz, köy okulundaki ihtiyaç sahibi öğrenciler için kitap ve kırtasiye malzemeleri topladı.

Sinop Üniversitesi öğrencileri toplanan kitap ve kırtasiye malzemelerini, önceden belirledikleri Samsun Vezirköprü Çekalan İlkokulu, Ortaokulu ve Anaokulunda eğitim gören öğrencilere ulaştırdı.

Minik öğrenciler malzemelerin paylaşılması sırasında büyük bir sevinç ve mutluluk yaşadı. 
Okul Müdürü Bünyamin Kıvrak yapmış olduğu açıklamada, bu anlamlı projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Esra Soy başta olmak üzere, gönüllü öğrenciler Hümeyra Balcı, Tuğba Çakırca, Gönül Aydın, Semanur Üslü ve Seydanur Baş’a minik öğrenciler adına teşekkür etti.

 
Editör: Vitrin Haber