Düzenlenen fiziki şartların yanı sıra yapılan resimlerle farklı bir enerji kazanan anaokulu için teşekkür etmek maksadıyla lisenin öğrencileri ve öğretmenleriyle bir araya gelen Sayın Rektörümüz kendilerine teşekkür ederken eğitim süreçlerinde de başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Recep Bircan, günümüzde resim-müzik gibi farklı kabiliyetlere sahip olan öğrencilerin ileride iş imkanları açısından diğer öğrencilere göre daha şanslı olduklarını belirtirken devletin bütün imkanlarını eğitime seferber ettiğini, bu avantajın da öğrenciler tarafından en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Rektör Prof. Dr. Recep Bircan yemeğin ardından tüm öğrencilere Üniversitemizi tanıtan ürünlerden oluşan hediyeleri takdim etti. 

Sinop Güzel Sanatlar ve Spor Lisesinin öğrencileri ile öğretmenleri, merkez yerleşkemizden ayrılmadan önce Okul Öncesi Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Binhan Koyuncuoğlu ve Öğr. Gör. Ayşegül Ustaoğlu rehberliğinde Deniz Yıldızları Anaokulu binasını ve Sinop Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ceren Demiralp’in öncülüğünde de Eğitim Fakültesi resim atölyesini gezdiler.

Editör: Vitrin Haber