Sinop Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından öğrencilere yönelik “Mutlu Bir Yaşam İçin Farkındalık” konulu söyleşi programı düzenlendi.

SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet Berber Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye; Sinop Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Vafa Savaşkan, Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Emel Çankaya, SÜBİTAM Müdürü Doç. Dr. Muhittin Yılmaz, Akademik ve İdari personel ve öğrenciler katıldı.
Söyleşiye konuşmacı olarak katılan Yaşam Koçu ve Kariyer Danışmanı Emine Kuruoğlu, öğrencilerle mutlu bir yaşamın sırlarını paylaştı.

Başarının formülünün kişinin hayata bakışında saklı olduğunu belirten Emine Kuruoğlu, mutluluğun tanımı, hayatı anlamlı kılan kavramlar, mutsuzluğun ilacı, anlamlı yaşamanın sırları, olumlu düşünce teknikleri, insanı mutsuz eden nedenler ve mutsuzluğa çözüm yolları konularında öğrencilere bilgiler verdi.

Bir sohbet niteliğinde geçen söyleşide, öğrenciler de görüşlerini bildirerek, merak ettikleri konularda Emine Kuruoğlu’na sorular yönelttiler.
Söyleşinin ardından Sinop Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl tarafından, Yaşam Koçu ve Kariyer Danışmanı Emine Kuruoğlu’na hediye takdim edildi.
Editör: Vitrin Haber