Martı Anaokulu tarafından 2013-2014 yılsonu etkinliği düzenlendi. Etkinlikte miniklerin canlandırdığı Atatürk silueti salonda bulunanlardan büyük beğeni topladı. 
 
Martı Anaokulu'nun düzenlediği "Yıl Sonu Gösterisi ve Mezuniyet Töreni" geçtiğimiz hafta sonu Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu gösteri saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'yla başladı. Martı Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı birbirinden güzel Dans, Şarkı ve Piyono gösterilerinin başarıyla sergilendiği etkinlikte özellikle “Atatürk Kocatepe"de siluetinin sahnede Sinop Hayaller Tiyatrosu oyuncularından Kerem Urhan ve minik öğrenciler tarafından canlandırılması izleyiciler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Etkinlik sonrasında konuşan belirten Sinop Hayaller Tiyatrosu Kurucusu ve Genel Sanat Yönetmeni Enes Cangül İl geneli ve ilçelerde düzenlenen etkinliklere destek olduklarını söyledi. Minik öğrencileri gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eden Cangül; "Gerek anaokulu gerekse ilkokulların düzenlemiş oldukları doğum günü, veda gecesi ve yıl sonu gösterilerinde unutamayacakları bir anı olarak hatırlamaları için Hayaller Tiyatrosu olarak minik kardeşlerimiz ve öğretmenlerinin daima yanındayız." dedi. 

Editör: Vitrin Haber