Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün koordinesinde yürütülen “20 Mayıs Okul Dışarda Günü Etkinlikleri” kapsamında Sinop’ta anaokullarında etkinlikler düzenlendi. 

Dünya için iyilik yap sloganıyla düzenlenen etkinliklerde salgın döneminde uzaktan eğitimde olan öğrenciler bahçelerinde, balkonlarında farklı etkinlikler yaparak “Okul Dışarıda” gününde renkli görüntüler oluşturdu.  
Sinop Merkez Ada Anaokulu ve Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, miniklerin sevinçlerine ortak oldu. 

Öğrencilerle açık havada etkinlikler yapan Sinop Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, bu tür etkinliklerin oldukça önemli olduğunu söyledi. Yıldız; “Okul; eğitim ve öğretimin olduğu her yerdir. Öğrenme bahçede, sokakta, evde kısacası her ortamda gerçekleşir. “Dünya için bir iyilik yap!” sloganı ile bu yıl “Okul Dışarıda” gününde öğrencilerimizle geri dönüşümde kullanılabilecek malzemelerle etkinlikler yaparak “Bir şeyden çok şey, her şeyden bir şey yapmak” temasını vurgulamak istiyoruz” dedi. 

Editör: Vitrin Haber