Sinop Özel Gülbahçe Anaokulu öğrencileri gerçekleştirdikleri yıl sonu etkinliği ve mezuniyet töreninde maharetlerini sergiledi. Milli ve manevi değerlerin ön plana çıktığı programda izleyenler gözyaşlarını tutamadı.

Sinop Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (ASO) çok amaçlı salonunda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program yaklaşık 2 saat sürdü. 

Sahneye ilk olarak miniklerin oluşturduğu mehteran takımı çıktı. Büyük bir coşkuyla izlenen mehteran takımı, birçok izleyici tarafından ayakta alkışlandı. Daha sonra anaokulu öğrencileri peygamber efendimizden hadis-i şerifler ile sure ve duaları okudu. 

İngilizce şarkılar eşliğinde dans gösterilerinin de sunulduğu etkinlikte, miniklerin gerçekleştirdiği 'Zeybek Oyunu' programa renk kattı. Asker kıyafeti giyen ve Anadolu kadınını canlandıran ana sınıfı öğrencilerinin Çanakkale gösterisi ise salondaki izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Şehit Türk askeri ve cefakar Anadolu kadınının konu edildiği gösteri sonunda minikler Türk bayrağı açarak salondakileri selamladı. Programın en renkli gösterilerinden birini de Semazen gösterisi oluşturdu.  Öğrencilerin halk koyunları gösterisi ve ünlü Türk büyüklerini canlandırdıkları gösteri de büyük ilgi gördü. 
Editör: Vitrin Haber