Sinop İstiklal İlkokulu 1-A sınıfı öğretmeni Aslı Toraman Ceren, okuma yazmayı öğrenen öğrencilerini, organize ettiği sinema etkinliği ile ödüllendirdi. İsteyen velilerin de katılım gösterdiği sinema etkinliğinde öğretmenleri nezaretinde sinema salonuna gelen minik öğrenciler, kendilerine ikram edilen patlak mısır eşliğinde film izlemenin heyecanını yaşadı.

Bu tür organizasyonların öğrencilerin motivasyonunun artırılması açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Sınıf Öğretmeni Aslı Toraman Ceren, yaklaşık 3 buçuk ay önce başlayan eğitim öğretim döneminde azim ve çabaları ile okuma yazmaya geçen öğrencilerini bu güzel sürprizle ödüllendirmek istediğini söyledi. Ceren; “Okumayı öğrenmek öğretim hayatının ilk adımlarından birisi. Öğrencilerimiz 3 buçuk ay gibi kısa bir sürede bu aşamayı başarı ile tamamladı. Biz de okul idaremizle birlikte öğrencilerimizi, bu güzel etkinlikle ödüllendirmek istedik. Arkadaşları ile birlikte sinema izlemenin keyfini yaşan öğrencilerimizin mutluluğuna ortak olmak bizleri de mutlu etti. Bu etkinliğe destek veren okul yönetimimize ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Sinema çıkışında çocuklarını almaya gelen velilerde, evlatlarının eğitimlerinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak büyük özveri gösteren öğretmenleri Aslı Toraman Ceren’e teşekkürlerini ilettiler.

Editör: Vitrin Haber