Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açıklamada, lise mezunu öğrencilerin bilgi eksikliklerini gidermek, yeteneklerini geliştirmek, derslerdeki başarılarını arttırmak ve sınavlara hazırlanmalarına destek olmak amacıyla 2017-2018 eğitim öğretim yılında Sinop Merkez Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü tarafından destekleme ve yetiştirme kursları açılacağı bildirildi. 

Velilere yük olmadan liseden mezun olmuş tüm öğrencilere merkez ve ilçelerdeki Halk Eğitim Merkezlerinde ücretsiz olarak destekleyici ve hazırlayıcı kurslar verileceğinin aktarıldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Sinop Merkez Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına lise mezunu öğrencilerimizin kayıtları 07 Şubat 2017 tarihinden itibaren başlayacaktır.

Kurslarımız ücretsizdir. Devam zorunludur. (Devamsızlık hakkı 1/10’dur)
Seviye grupları oluşturulacaktır. Başarı grafiğinde kendini ispatlamış öğretmenler görev alacaktır. Sınıf mevcutları azami 16 öğrenciden oluşacaktır. Kurs süresi içerisinde sınavlar ve değerlendirmeler yapılacaktır. Kurslarımız Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Türk Dili Edebiyatı, Tarih, Coğrafya ve Felsefe alanlarında açılacaktır. 
Kurslarımıza katılmak isteyen öğrencilerimizin 07 -18 Şubat 2018 tarihleri arasında kurumumuza müracaat etmeleri gerekmektedir. 

Müracaat: Sinop Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü
Telefon: 261 1859 Faks : 260 0183
 
Editör: Vitrin Haber