Sinop il milli eğitim müdürlüğü danışma kurulu toplantısı düzenlendi. Vali Köksal Şakalar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda eğitim ve öğretim hizmetlerinin il düzeyinde sürdürülmesinde karşılaşılan sorunlar, Milli Eğitim’in genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda çözüm önerileri hazırlamak gibi konular görüşüldü. 

Toplantıda ayrıca, eğitim öğretim hizmetlerinin toplumsal ihtiyaçlara cevap vermek üzere geliştirilmesine esas olacak ilke ve yönetim önerileri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. 
Bu yıl ikincisi düzenlenen İl Danışma Kurulu Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız’ın selamlama konuşması ile başladı.

Ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü verileri ve yapılan çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirildi. Katılımcıların görüş ve önerilerinin alınması ile toplantı sona erdi.

Öğretmen Evi Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Sinop Valisi Köksal Şakalar, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Hakan Sönmez, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, İl Özel İdare Genel Sekreter V. Murat Özmen, İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, İl Genel Meclis Üyeleri, Kurum Müdürleri, STK Temsilcileri, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği Üyeleri ve öğrenci temsilcileri katıldı.

Editör: Vitrin Haber