Metropol AVM,  gelişen ve yenilenen vizyonuna uygun, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Uluslararası Kurumsal Eğitim ve Vizyon Derneği (UKEVDER) eğitmeni İnsan Kaynakları Uzmanı Fevzi Pınar, Metropol AVM’nin tüm personeline ‘Kişisel Gelişim ve Satış Temsilciliği’ eğitimi verdi.

Metropol AVM ve UKEVDER (Uluslararası Kurumsal Eğitim ve Vizyon Derneği) eğitim konusunda yeni işbirliğine imza attı. Müşterilerine daha iyi hizmet vermek üzere çalışmalarını sürdüren Metropol AVM, çalışanlarına eğitim verilmesi için UKEVDER ile çalışmaya başladı. UKEVDER eğitmenlerinden İnsan Kaynakları Uzmanı Fevzi Pınar, tarafından verilen “Kişisel Gelişim ve Satış Temsilciliği” eğitiminden sonra AVM çalışanları katılım belgelerini aldılar.

Müşteri, çalışan, tedarikçi ve işveren ile 4 bir yanı insan odaklı perakendecilikte her tarafı tatmin düzeyini yüksek tutmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Metropol AVM Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Haçat, bu bağlamda önümüzdeki aylarda da eğitim, tasarım, teknolojide yenilikler, dijital pazarlama, CRM (müşteri ilişkileri yönetimi) ve satış sonrası hizmetler gibi konularda çalışmalarının ve yatırımlarının olacağını açıkladı.

HER GÜN BİR ADIM DAHA İLERİ
“Dünyayı Sinop’a getiren mağaza” olarak sadece ürün değil, her bir yenilik ve farklılığı da Sinop’a getirmekte kararlı olduklarını belirten Haçat, şunları söyledi: “Metropol AVM Yönetimi olarak odağımız satış değil insan. ‘Üstün Hizmet Modeli’  uygulamalarımız ile sizlere daha güzel alışveriş deneyimleri yaşatmak istiyoruz. Yine ‘Her gün bir adım daha ileri’ isimli proje çalışmamız ile bu deneyimi size yaşatacağımızı vaat ediyoruz.”
Hüseyin Haçat, her bir ziyaretçinin kendilerinin misafiri olduğunu belirterek,  “Biz müşterilerimizle büyük bir aileyiz. Tüm Sinopluları işyerimizde görmekten memnuniyet duyarız. Onları da memnun etmek ev sahibi olarak bizim sorumluluğumuzdur. Ekibimiz mağazalarımızda gülen yüzü ile sizi bekliyor olacak” değerlendirmesi ile Sinopluları AVM’ye davet etti.

Bu bir 'Advertorial'dir.

Editör: Vitrin Haber