4-6 yaş Kur’an kurslarına bir yenisini ekleyen Sinop il Müftülüğü, Menekşe 4-6 yaş Kur’an Kursu ve diğer 4-6 yaş Kur’an kurslardaki öğretici ve öğrencileri 2021-2022 eğitim öğretim yılına büyük bir heyecan ve coşkuyla başladı. 

Menekşe 4-6 Yaş Kur’an kursunun öğrencilerini kabul etmesiyle ilgili konuşan Sinop İl Müftüsü Mustafa Düzgüney “Bugün çok neşeli ve heyecanlıyız. Bu heyecanımız bizleri hizmet aşkımızı daha çok artırarak, 4-6 Yaş Kur’an kurslarımıza yenilerinin eklenmesine vesile olacaktır. Kur’an kursumuzun yerini bir hayırseverin Türkiye Diyanet Vakfı Sinop Şubesine bağışlamasıyla  Menekşe 4-6 Yaş Kur’an Kursunun hazırlıkları başladı .Yapılan tamirat ve tadilatın ardından içerisinin tefrişat ve ihtiyaçlarının tamamlanmasıyla öğrencilerimizin hizmetine açmış olduk." diyen il Müftüsü Düzgüney, sözlerine şöyle devam etti “Çocuklarımız küçük yaşlarda Allah’ımızı tanıyor. Onun kitabı ile tanışıyor ve onu okumasını öğreniyor. Dinimizin güzellikleri ile o yaşta tanışıp adeta taşa yazılan yazı mesabesinde hafızalarına nakşediliyor. Çocuklarımız arkadaşları ile birlikte sosyalleşirken toplum içerisinde yaşam kurallarını öğrenerek hayata bu yaşlarda hazırlanmaya başlıyor. Cenab-ı Hak yavrularımızı en güzel şekilde yetiştirebilmeyi nasip etsin” dedi.

İl Müftüsü Düzgüney, Sinop’ta önümüzdeki günlerde de 4-6 Yaş Kur’an Kurslarına bir yenisinin daha ekleneceği müjdesini verdi.

Editör: Vitrin Haber