Lösemili Çocuklar Vakfı tarafından Sinop Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda sosyal sorumluluğa ilk adım niteliğinde bilgilendirme ve bilinçlendirme semineri gerçekleştirildi.

Gönüllülük çalışmaları hakkında bilgilendirmek, kansere karşı farkındalık yaratmak, projelerden bahsetmek, etkinlik takvimini paylaşmak, etkinliklere davet etmek ve farklı eğitim başlıklarına yönelik eğitim vererek öğrencilerin gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Aktif İletişim Uzmanı Özlem Vural, Sinop Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi.

LÖSEV’in tamamen ihtiyaçlar doğrultunda oluşmuş bir vakıf olduğundan bahsederek konuşmasına başlayan Özlem Vural; sadece lösemili çocuklara değil, tüm yetişkin kanserle mücadele eden insanlara bu süreçlerinde destek sağlandığından bahsetti. Vakfın çalışmalarına da değinen Vural; hasta ve hasta yakınları için ücretsiz tedavi ve konaklama, eğitim, üretim atölyeleri gibi çok çeşitli çalışmalar ile nasıl gönüllü olunacağı ve gönüllülerin sağlayabilecekleri katkılardan bahsetti. 


 

Editör: Vitrin Haber