Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Dış Değerlendirme Takımı Üyelerinin Sinop Üniversitesine yapacağı saha ziyareti öncesi, Akademik ve İdari Personeli bilgilendirmek amacıyla çalışma toplantısı düzenlendi.

SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet Berber Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Prof. Dr. Ahmet Tabak, Fakülte Dekanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri ile Akademik ve İdari Personel katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Sinop üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Üniversitedeki Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarının ve dış değerlendirme sürecinin başarılı bir şekilde devam ettiğini belirterek sürece katkı sağlayan tüm personele teşekkürlerini sundu.
Toplantıda daha sonra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl ve Prof. Dr. Ahmet Tabak tarafından Sinop Üniversitesindeki dış değerlendirme sürecinin nasıl yürütüleceği, dış değerlendirme ölçütleri ve ilgili raporların nasıl hazırlanacağı ile saha ziyaretinin ne şekilde gerçekleştirileceğine ilişkin personele bilgiler verildi.


 

Editör: Vitrin Haber