Sinop Üniversitesi tarafından kalite komisyonu üyelerinin katılımıyla 2020 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Sinop Üniversitesi Rektörü ve Kalite Komisyon Başkanı Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hülya Turan, Prof. Dr. Kamil Demirci, Prof. Dr. Cem Cüneyt Ersanlı, Genel Sekreter Mehmet Atlı ile Kalite Üst Komisyon üyeleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın, 2020 yılında tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgınına rağmen, kalite yönetim sistemi çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini ifade etti.
Sinop Üniversitesi olarak kendini sürekli yenileyen, güçlü araştırmacılar yetiştiren, dünya bilimine ve ülkemizin kalkınmasına katkı sunan, bilim ve teknoloji alanında yönlendirici olan, araştırmada ve eğitimde cazibe merkezi haline gelen bir üniversite olmayı hedeflediklerini ifade eden Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, bu bağlamda kalite yönetim sistemi çalışmalarına büyük önem verdiklerinin altını çizdi.
Rektör Dalgın raporun hazırlanmasına emeği geçen personellere teşekkürlerini sunarak konuşmasını tamamladı.

Toplantıda daha sonra Sinop Üniversitesinin Kalite Yönetim Sistemi Çalışmalarına bağlı olarak hazırlanan 2020 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun Kalite Güvencesi Yönetim Bilgi Sistemi’ne (KGYBS) yüklenmeden önceki son aşaması müzakere edildi.

Raporda yer alan bilgi ve dokümanlara ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.
 

Editör: Vitrin Haber