Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen eğitimlere; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Tabak ve Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Turan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Demirci, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Savaş Baştürk, Genel Sekreteri Mehmet Atlı, Yüksekokul ile Meslek Yüksekokul Müdürleri, Daire Başkanları, Akademik ve idari personel katıldı.
KYS Baş Tetkikçisi ve Eğitmeni Yaşar Efendioğlu'nun sunumlarıyla beş gün boyunca devam eden eğitimlerde, “Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi”, “Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimi” ve "Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi” konularında personele bilgiler verildi. Eğitimlerin son günü, Yaşar Efendioğlu tarafından oluşturulan gruplarda, personelimiz iç tetkik süreci ve iç tektik işlemlerini, uygulamalı olarak gerçekleştirdiler.

Eğitimlerin kapanışında konuşan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Yaşar Efendioğlu’na teşekkür ederek, verilen eğitimlerle Üniversitenin, pek çok alanda yetkinlik kazanacağını belirtti.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, konuşmalarının ardından KYS Baş Tetkikçisi ve Eğitmen Yaşar Efendioğlu’na hediye takdiminde bulundu.

“TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi” eğitimleri, çekilen aile fotoğrafıyla sona erdi. Rektör Dalgın, daha sonra KYS Baş Tetkikçisi ve Eğitmen Yaşar Efendioğlu'nu makamında misafir etti. 

Editör: Vitrin Haber