Sinop Üniversitesinde Kalite Üst ve Alt Komisyon Üyelerine yönelik, “TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi” eğitimleri veriliyor. Dört gün boyunca devam edecek olan eğitimlerde katılımcılara Kalite Yönetim Eğitimi Sistemi İç Tetkik Eğitimi”, “Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimi” ve Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi” konularında bilgiler verilecek.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen eğitimlere; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Tabak ve Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Turan, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Çelik, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Demirci, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Savaş Baştürk, Yüksekokul ile Meslek Yüksekokul Müdürleri, Daire Başkanları, Akademik ve idari personel katıldı.
KYS Baş Tetkikçisi ve Eğitmeni Yaşar Efendioğlu tarafından dört gündür verilen eğitimlerde “Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi”, “Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimi” ve Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi” konuları anlatılıyor.  

Editör: Vitrin Haber