Psikoloji alanında yaptığı hizmetler ile tanınan 'Dönüşüm Konağı'nın başlattığı ve Türkiye genelinde verilen “İletişimde Ustalık Seminerleri”, Sinop Üniversitesinde düzenlendi. 

Üniversite öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği “İletişimde Ustalık Semineri”, eğitimciler  Taner Tektaş, Ahmet Yıldız, İbrahim Usta, Mahmut Diker, Şevki Tozkoparan ve Derhan Ulubeyi tarafından verildi.  
Günlük hayatta insanların iletişim becerilerini üst düzeye çıkarmayı hedefleyen  seminerde; gerçekte iletişim nedir?, iletişim çeşitleri, insan tanıma sanatı gibi konular ele alınırken,  insanlar arasındaki bazı yanlış anlaşılmalardan ve beklentilerden kaynaklanan sürtüşmelerin önlenmesi konuları da anlatıldı.

Seminerde Deneyimsel Tasarım Öğretisi hakkında geniş bilgiler verilirken, bu öğretinin insanların geçmişte biriktirdikleri, yaşanmışlıkları, geleceği nasıl yönlendirecekleri konularında yol gösterici olduğu konusunda uzman eğitimciler tarafından katılımcılara aktarıldı. 

Öğrencilerle sohbet havasında geçen seminer sonunda 'Dönüşüm Konağı' tarafından, katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. 

 
Editör: Vitrin Haber