Sinop'ta seyreltilmiş ve gerekli tüm tedbirleri alınmış sınıflarda yüz yüze ve uzaktan eğitim birlikte devam ederken İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, alınan tedbirleri bizzat yerinde incelemek, okulların durumlarını takip etmek amacıyla ilçe ziyaretlerine başladı. 

Bu kapsamda ilk olarak Erfelek ilçesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, Atatürk İlkokulu, Yunus Emre Ortaokulu, 23 Nisan Anaokulu, Şehit Özkan Çelikkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Erfelek Halk Eğitim Merkezini ziyaret etti. 

Yıldız, ziyaretleri sırasında okul ile yeni tanışan 1. sınıflar ile yüz yüze eğitime yeni başlayan 5. sınıf öğrencilerinin derslerine katılarak onlarla sohbet etti. Ayrıca okullardaki öğretmenlerle bir araya gelerek istek ve temennilerini dinledi. 

Halk Eğitim Merkezinde açılan kurslar hakkında da bilgi alarak kursiyerleri ziyaret eden İl Müdürü Yıldız, Erfelek ilçesinde eğitim-öğretim faaliyetlerinin tüm tedbirler alınarak yürütüldüğünü belirterek, titizlikle çalışan tüm idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.
Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız'a Erfelek ziyareti sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şahin eşlik etti.

 

Editör: Vitrin Haber - Gülay Yıldırım Kavak