Sinoplu hayırsever iş insanı Hüseyin Yüksek Gerze ilçesinde merhum annesi adına 6 derslikli anaokulu yaptırıyor. İlçe merkezi Halk Eğitim Merkezi yanında 2 katlı olarak yapılacak olan anaokulunun protokolü Valilik makamında törenle imzalandı. Vali Erol Karaömeroğlu, Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, İlçe Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt ve Gerze İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Burma'nn katıldığı imza töreninde konuşan Vali Erol Karaömeroğlu, iş insanı Hüseyin Yüksek'e teşekkür etti.  

MİLLİ EĞİTİMDE İYİ DURUMDAYIZ
Vali Karaömeroğlu, "Milli eğitim alt yapısıyla ilgili ilimizde iyi durumdayız. Çok az bir eksiğimiz var. Bunları da sosyal sorumluluk projelerine kendilerini adamış hayırsever iş adamlarımızla birlikte tamamlıyoruz.  Bu üçüncüsü olacak. İnşallah Gerze ilçemizde eğitim, öğretimle ilgili fiziki alt yapımızı tamamlamış olacağız. Anaokulumuzun Gerze ilçemize ayrı bir katkısı olmuş olacak. Gelecek sene beş yaşa da anasınıfında zorunlu olma ihtimali var. Ona da biz önceden hazırlık yapmış olacağız ve fiziki manada alt yapıyı da hazırlamış olacağız. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

PROJELERİMİZ MEMLEKET SEVDAMIZIN BİR GÖSTERGESİ
İş insanı Hüseyin Yüksek'de, Vali Karaömeroğlu ve devletin tüm yetkililerine teşekkür etti. Hüseyin Yüksek, "Memleketimize, milletimize ve devletimize böyle fayda sağlayacak projelerimize destek olan ve öncü olan devletimizin tüm yetkililerine şükranlarımı sunuyorum. Biz bu memleketin evladıyız. Bu memlekete olan sevdamız aşkımız devam ediyor ve devam edecek. Bunun da en büyük göstergesi Gerze'deki insanlarımızın hizmetine sunacağımız ve hibe edeceğimiz projelerdir" diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber