Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinin gönüllü gençleri Osmaniye Köyü İlkokuluna giderek buradaki öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle çeşitli etkinlikler düzenleyen gönüllü geçler, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. 

ÖĞRENCİLER GELENEKSEL SOKAK OYUNLARI İLE EĞLENDİ 
Düzenlenen buluşmada ilkokul 1-2-3 ve 4. Sınıflarla bir araya gelen gönüllü gençler, mesafe ve hijyen kuralları gözetilerek yeni eğitim-öğretim yılına başlayan çocukların derslerine motive olmaları için etkinlikler düzenledi. Etkinlik öncesinde tüm öğrencilere dezenfektan ve maske dağıtılan Gençlik merkezi üyeleri daha sonra başta geleneksel sokak oyunları olmak üzere okul bahçesinde çeşitli etkinlikler düzenleyerek öğrenci kardeşlerine eşsiz bir gün yaşattı. Gün sonunda öğrencilere hediye rozetler dağıtan gençlik merkezi gönüllüleri etkinlik sonunda tekrar bir araya gelme sözü verdikleri öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.
Sinop Gençlik Merkezleri tarafından bu etkinliklerin periyodik olarak düzenlendiğini ifade eden gençlik merkezi yetkilileri "Merkezim Her Yerde" sloganıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirttiler. 


 

Editör: Vitrin Haber