4 yıldır Gerze MYO Müdürlüğü görevini yürütmekteyken Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi’ne atanan Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sedat İpar’dan boşalan müdürlük görevine Gerze MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlisi Mehmet Keskin atandı.

Gerze Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen devir teslim törenine, Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Ahmet Karaoğlu ve Öğretim Görevlisi Erhan Sur ile Yüksekokul Sekreteri Sema Olgunsoy katıldı. 

Programda 4 yıldır sürdürülen  çalışmalar hakkında bilgi veren Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sedat İpar, "Çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan Sinop Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Nihat Dalgın hocam başta olmak üzere; özverili şekilde birlikte çalışma fırsatı bulduğum yüksekokulumuzun tüm akademik ve idari personeline teşekkür ediyorum. Yine aynı şekilde dört yıla yakın bir süredir yakinen çalışma fırsatı bulduğum ve Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atanan Öğr. Gör. Mehmet Keskin hocama ve ekibine çalışmalarında içtenlikle başarılar diliyorum. İhtiyacımız olduğu zamanlarda destekleri ile yanımızda olan Gerze ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarının idari amirlerine, yerel halkımıza ve esnafımıza da teşekkür ediyorum. 2012 yılından bu yana görev yaptığım Sinop ve Sinop Üniversitesi ile 2017 yılından beri görev yaptığım Gerze ve Gerze Meslek Yüksekokulunun yeri benim için her zaman ayrı olacaktır" dedi. 

İpar'a bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Öğretim Görevli Mehmet Keskin'de konuşmasında, öncelikle müdürlük görevi atamasından dolayı Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’a teşekkür ederek sözlerine başladı. Keskin; "Başta Meslek Yüksekokul eski Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sedat İpar olmak üzere önceki dönemde idari ve akademik hizmet veren tüm yönetici ve çalışanlarına bu güne kadar yaptığı çalışmalar dolayısıyla teşekkür ediyorum" diye konuştu. Yükseköğretimde kalite çalışmalarının artarak devam edeceğini, kalite odaklı, merkezinde insan olan, öğrenciye hizmetin daha ön planda tutulacağı ve sürdürüleceği yeni bir yönetim anlayışının tesis edileceğini söyleyen Mehmet Keskin, "Devraldığımız bu görevi daha iyi noktalara nasıl ulaştırabiliriz diye sorgulamak durumundayız. Çalışmalarımız süresince önceliklerimiz arasında paydaşlarımız olan tüm kurumlarla sürekli diyalogun sağlanması ve sürdürülmesi için tüm enerjimizle çalışacağız" ifadelerini kullandı. 

Editör: Vitrin Haber