İngilizcesini geliştirmek isteyen gençlere British Council’dan büyük bir fırsat sunuldu. “My Word on the Street” video yarışması ile 16-25 yaş arasındaki tüm gençler, kendi hikayelerini anlatacak. Bunun yanında gençler kendi çekecekleri videoların TRT Okul’da “Word on the Street” programında yayınlanması şansına da sahip olabilecek. Böylece gençler İngilizcelerini geliştirmenin yanında eğlenme ve sürpriz hediyeler kazanma fırsatı da bulacak.
EN ÇOK BEĞENİLEN VİDEO KAZANACAK

BBC ve British Council ortak yapımı “Word on the Street” isimli televizyon programında olduğu gibi gençler yaşadıkları şehri İngilizce olarak en fazla 2 dakikalık bir video ile anlatıp, tanıtacak. 23 Kasım - 14 Aralık 2012 tarihleri arasında gönderilen videolardan bazıları her pazar günü saat 22.25’te TRT Okul kanalında izleyici ile buluşacak. British Council Türkiye’nin Learn English Facebook sayfası üzerinden düzenlenen video yarışmasına katılmak için yarışmacılar verilen linkten uygulamaya giriş yapıp, Youtube üzerinden yükledikleri videoların linkini paylaşacak. Uygulamada onaylanıp, paylaşılanlar arasından en çok beğenilen videolar, 2. etapta ise jüri tarafından oylandıktan sonra TRT Okul’da yayınlanacak.

Türkiye’nin her yerinden ister tek başına ister arkadaşlarıyla birlikte İngilizce olarak şehrinin video filmini çekecek gençlerin, 2 dakika uzunluğundaki videolarını en son 14 Aralık gününe kadar teslim etmeleri gerekiyor. İlk defa Türkiye’de yapılan yarışmaya gençlerden büyük ilgi var. Katılım ve detaylı bilgi için www.britishcouncil.org.tr ve https://www.facebook.com/LearnEnglish.BritishCouncilTurkey adresleri ziyaret edilebilir.

Editör: Vitrin Haber