Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde düzenlenen programa; Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Turan Bayram, Yüksekokul Müdür Yardımcısı ve Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ercan Karaçar, Dr. Öğr. Üyesi Alpay Tırıl, Dr. Öğr. Üyesi Kerem Kaptangil, Dr. Öğretim Üyesi Ersin Arıkan ve Araş. Gör. Dr. Kübra Aşan ile Konaklama İşletmeciliği Bölümü öğrencileri katıldı.

Kahvaltı ile başlayan oryantasyon programında öğrenciler, hocalarıyla uzun süre sohbet ettiler. 

Daha sonra uygulama derslerinin büyük bir bölümünü Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli’nde alacak olan öğrenciler, otelin birimlerini gezerek uygulamalar ve işleyişler hakkında bilgiler aldılar.
Son olarak Olvido Konferans Salonu’nda bir araya gelen öğrenciler, Yüksekokul Müdür Yardımcısı ve Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ercan Karaçar ve öğretim üyelerine uygulama oteli ve bölümleriyle ilgili soru, istek ve eleştirilerini yönelttiler.

Soruların cevaplanmasının ardından, Konaklama İşletmeciliği Bölümü öğrencileri programla ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler.


 

Editör: Vitrin Haber