İlk olarak Sinop Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından, üniversiteye gelen Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri için bilgilendirme toplantısı düzenlendi.  

Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dıranas Uygulama otelinde düzenlenen toplantıya; Sinop Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl ve Prof. Dr. Ahmet Tabak, Genel Sekreter Mehmet Atlı, Sağlık Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Emin Erdem, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rıza Bayrak, Daire Başkanları, Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. 

Toplantıda Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Kayhan Koyuncu, Sinop Üniversitesi Güney Kampüs alanı ile ilgili teknik konularda sunum gerçekleştirdi.
Sunumun ardından toplantıya katılan Sinop Üniversitesi Yönetimi, Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin sorularını cevaplandırarak, Sinop ve Sinop Üniversitesi hakkında bilgiler verdi.

Toplantının ardından Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri, bitirme projeleri kapsamında tasarlayacakları Sinop Üniversitesi Güney Kampüsünün inşa edileceği alanı gezerek, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanımız Kayhan Koyuncu’dan bilgiler aldı.

Bir dönem boyunca devam edecek olan çalışmalar kapsamında öğrenciler, Güney Kampüs alanının tasarım projesini ve master planını başarılı bir şekilde tamamlandıktan Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinden mezun olmaya hak kazanacaklar.
Editör: Vitrin Haber