"7-19 Yaş Aile Eğitim Program" adı altında 6 Kasım 2012 tarihinde başlayan çalışma, 03 Ocak 2013 tarihinde sona erdi. Çalışmaya katılan velilere sertifikaları düzenlenen sade bir törenle takdim edildi.
 Eğitim faaliyeti ile aldıkları eğitimin ne denli önemli olduğunun bilincinde olduklarını ifade eden kursiyerler, sekiz hafta boyunca aldıkları eğitimin bir ömür boyu yararlanacakları büyük bir bilgiye dönüştüğünü, çocuklarının geleceğine bilgi yatırımı yaptıklarını ifade ettiler.

Velilerin programa olan ilgilerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Okul Müdürü Bahattin Erdem, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için okul olarak akademik başarının yanında, onların aile ortamlarında da gerekli ve sağlıklı desteği alarak geleceğe güvenle bakmalarını, özgüvenlerini kazanmalarını ve başta ailesi olmak üzere çevresiyle pozitif iletişim kurmalarını önemsediklerini ve bu doğrultuda hazırlanacak faaliyetlere devam edeceklerini belirterek katılımcılara ve okul rehber öğretmeni Gökçen Akyıldız’a teşekkürlerini ifade etti.


Editör: Vitrin Haber