SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet Berber Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Prof. Dr. Kamil Demirci ve Prof. Dr. Ahmet Tabak, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Turan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turgay Altun, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Akademisyenler ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Programın açılışında konuşan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Sinop Üniversitesinin aktif uygulayıcısı olduğu Ulusal ve Uluslararası Değişim Programları Hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Dalgın, Erasmus, Mevlana, Farabi Değişim Programlarının amacı, başvuru koşulları ve burs imkânları hakkında öğrencileri aydınlattı.

YAKLAŞIK 600 KURSİYER SERTİFİKA ALMAYA HAK KAZANDI
Rektör Dalgın, daha sonra Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından verilen Ücretsiz Sertifika Eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerleri tebrik ederek,  eğitimlere katılan yaklaşık 600 kursiyerin, sertifika almaya hak kazandığını belirtti, ayrıca eğitimleri veren öğretim elemanlarına da teşekkürlerini sundu.

Rektör Dalgın daha sonra, bahar döneminde açılması planlanan Ücretsiz Sertifika Programlarını, öğrencilere yönelik yapılacak yarışmaları, ortak seçmeli dersleri ve interaktif etkinlikleri de öğrencilerle paylaştı.

SERTİFİKALAR KURSİYERLERLE BULUŞTU
Rektör Dalgın’ın konuşmalarının ardından program sertifika takdim töreniyle devam etti. Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 25 Farklı Programda yapılan Ücretsiz Sertifika Eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.
Yoğun katılımın yaşandığı törende sertifikalar; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Prof. Dr. Kamil Demirci ve Prof. Dr. Ahmet Tabak, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Turan ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turgay Altun tarafından verildi.

Sertifika Takdim töreninin ardından Ücretsiz Sertifika Eğitimini gerçekleştiren öğretim elemanlarına Rektör Dalgın ve Rektör Yardımcıları tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.


 

Editör: Vitrin Haber