Gerze İlçesi Fakülte ve Yüksek Okul Yardımlaşma Dayanışma ve Geliştirme Derneği Başkanı Fatih Ergün ve Üyelerinin girişimleriyle, Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksek Okulu öğrencileri için forma bağışında bulunuldu.
Yaptırılan yeni formalar Gerze Meslek Yüksek Okulu Müdürü  Doç.Dr.Halil Turgut’a takdim edildi.

Formalar teslim edilirken Okul Müdür Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Ahmet Özbek, Öğretim Elemanı Bülent Eskici, Dernek Yöneticileri ve Sponsor İzzet Güneş’te Okul Müdürünün odasında hazır bulundu.

Okul Müdürü Turgut formaları alırken yapmış olduğu konuşmada “Formaların öğrencilerin motivasyonlarına artı değer katacaktır. Yapılan bağıştan dolayı öncelikle Yüksek Okul Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ve Sponsor olan Gündüz Yapının Sahibi Müteahhit İzzet Güneş’e destektekilerinden okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Dernek Başkanı Ergün ise konuşmasında “Gerze Meslek Yüksek Okuluna bu tür desteklerin aralıksız devam edeceğini, yeni projelerinin var olduğunu, bunun içinde gerek ilçemiz iş adamlarıyla, gerekse de ilçemiz dışındaki iş adamlarımızdan yardımlar alarak yüksek okula ve öğrencilere her türlü katkılarımız sürecektir” dedi.

Editör: Vitrin Haber