Sinop Üniversitesi merkez yerleşkesinde bulunan ve geçtiğimiz eğitim öğretim yılında 15 Eylül Anaokuluna devredilen Deniz Yıldızları Anaokulu 2018-2019 eğitim öğretim yılında 4-5 yaş ve 5-6 yaş gruplarının eğitim-öğretim yapacağı iki sınıfla kapılarını tekrar öğrencilere açıyor.

Çeşitli düzenlemelerin yapıldığı okulda iki sınıf eğitim-öğretime hazır hale getirildi. Kayıtların alınmaya başlandığı bu dönemde, gerekli işlemleri 15 Eylül Anaokulu Müdürü Yusuf Haskılıç yürütüyor.

Konu ile ilgili Vitrinhaber’e açıklamada bulunan 15 Eylül Anaokulu Müdürü Yusuf Haskılıç, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz sene okulumuz bünyesine bağlanan Deniz Yıldızları Anaokulunda çeşitli sebeplerle eğitim-öğretime bir yıl ara verdiğini söyledi. 

Yapılan düzenleme ve çalışmalarla önümüzdeki yıl için hazır hale getirilen Deniz Yıldızları Anaokulunu öğrencilerin hizmetine açtıklarını belirten Okul Müdürü Yusuf Haskılıç okul kayıtlarının devam ettiğini söyledi. Haskılıç; “Kayıtlarımız devam ediyor, iki şube ile hizmet edeceğimiz okulda,  15 Eylül Anaokulunda yaptığımız güzel çalışmalara yenilerini ekleyerek öğretmen ve personel kadromuzla birlikte iyi işler çıkartmayı hedefliyoruz. Kayıtlarımız başladığını gerekli duyuru ve ilanlarla gerçekleştirdik. Yeni eğitim ve öğretim yılında veli ve öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi.
Editör: Vitrin Haber