Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin tarafından Şelale Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programına; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Prof. Dr. Kamil Demirci, Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, İş Adamı Fadıl Demirel, AK Parti Türkeli İlçe Başkanı Adem Ünal, Türkeli Meslek Yüksekokulu Müdür V. Öğr. Gör. Recep Aykan, Yüksekokulda görevli öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
 
Kahvaltı programında konuşan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, ilçedeki kurum, sivil toplum kuruluşları ve hayırsever iş adamı Fadıl Demirel’in desteğiyle Türkeli Meslek Yüksekokulunun 2019-2020 eğitim öğretim dönemine hazır hale getirilerek öğrencilere kapılarını açtığını ifade etti.
 
Konuşmasında öğrencilerin kendileri için seferber edilen imkânı en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğini ifade eden Rektör Dalgın, “Bu kadar hizmet, emek ve fedakârlık sonrasında sizden de tabi ki başarı isteyeceğiz. Çünkü hepsi sizler için yapılıyor. Daha iyi eğitim almanız ve ülkemize faydalı bireyler olmanız için sizden başarı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Rektör Dalgın konuşmasında, Meslek Yüksekokulu binasının yapımını üstlenen İş Adamı Fadıl Demirel ile öğrencilere kayıt yaptırdıkları andan itibaren yakın ilgi gösteren Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin’e de teşekkürlerini sundu.

Kahvaltı programının ardından Türkeli Meslek Yüksekokulu binasında bulunan derslikler, laboratuvarlar, idari odalar, yemekhane, kantin ve sosyal donatı alanlarını sırasıyla incelenerek eksik ve ihtiyaçlar tespit edildi.

Editör: Vitrin Haber