Sinop Üniversitesi Rektörü ve Sinop Üniversitesi Vakfı Başkanı Prof. Dr. Nihat dalgın Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Üniversitede sürdürülen eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra araştırma ve geliştirme çalışmaları değerlendirildi.

Toplantıda Rektör Dalgın, ilk olarak Üniversitenin gelişim süreci hakkında sunumlar eşliğinde STK Temsilcilerine bilgiler verdi.

Toplantıda ayrıca Sinop Üniversitesinin şehrine ve bölgesine sağladığı sosyo-kültürel ve ekonomik katkılar ele alındı.
 
Sinop Üniversitesinin şehirdeki sivil toplum kuruluşları ile hayata geçireceği yeni iş birlikleri ve yapacağı ortak faaliyetler de toplantıda istişare edildi.
Sinop Üniversitesi Senato Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Türkiye Diyanet Vakfı Sinop İl Temsilcisi Abdullah Söylemez, Birlik Vakfı Sinop Şube Başkanı Necdet Yaman, Gerze İlçesi Fakülte ve Yüksekokullar Yardımlaşma, Dayanışma ve Geliştirme Derneği Başkanı Fatih Ergün, İlim Yayma Cemiyeti Sinop Şube Başkanı Hakkı Bafralı, TÜGVA Sinop İl Temsilcisi Fatih Özcan, Türk Ocakları Derneği Sinop Şube Başkanı Metin Oktay Fındık, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Sinop Şube Başkanı Erkal Boz, Anadolu Gençlik Derneği Sinop Şube Başkan Yardımcısı Hikmet Başoğlu, ÖNDER İmam Hatipler Derneği Sinop İl Başkan Yardımcısı İsmail Aksoy, Sinop Üniversitesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Konukçu ve Özel Kalem Müdürü Yeliz Aslan katıldı.

Editör: Vitrin Haber