Karadeniz “Yarınlarımızın teminatı öğrencilerimizin uzun bir hazırlık ve çalışma döneminden sonra bütün bilgi birikimlerini ortaya koyacakları sınavlarında heyecanlarını yenerek başarılı olmaları en büyük arzumuzdur” dedi.

CHP’li Karadeniz, 2 gün sürecek TEOG maratonu öncesinde öğrencilerin başarılı olmaları için moral ve motivasyonunu yüksek tutmasını istedi. 
Öğrencilerin en büyük destekçilerinin aileleri ve öğretmenleri olduğunu vurgulayan Karadeniz; “Öğrencilerimizin tüm öğrendikleri bilgileri sınav kağıdına aktarabilmeleri çok önemli. Sınav sürecinde stresten ve kaygıdan uzak olmaları hedeflerine ulaşabilmelerini kolaylaştıracağına inanıyorum. Öğrencilerimizin en büyük destekçileri aileleri ve öğretmenleridir. Çocuklarımızın motivasyonu üzerinde çok önemli rol üstleniyorlar. Onların emekleri ve duaları öğrencilerimize büyük destek veriyor. Yine de hepimiz biliyoruz ki başarının tek göstergesi sınav değildir. Sınav başarısının hayat başarısı olmadığı unutulmamalıdır. Başarı ya da başarısızlığı her şeyin başlangıcı ya da sonu olarak görmemeli, öğrencilerimize bu konuda sonuna kadar destek olunmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, sınava girecek tüm öğrencilerimize sonsuz başarılar diliyorum. Öğrencilerimizin topluma faydalı bireyler olması için bin bir fedakarlıkla emek veren öğretmenlerimize ve onları yetiştiren velilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 
Editör: Vitrin Haber